Alt håndteres online og digitaltJeg sætter en dyd i, at det skal være så let for mine klienter som muligt. Derudover skal sagsbehandlingen være effektiv og smidig, og prisen for min bistand skal være rimelig og konkurrencedygtig. 

Du får samme service, som hvis du var kommet til et personligt møde, men du sparer imidlertid tid og penge. Nutidens digitale hjælpeværktøjer har ud fra et rådgivningsperspektiv mere eller mindre gjort fysiske møder overflødige. Der er ingen grund til ikke at høste frugten. 

Skal du have hjælp til et juridisk dokument, fx. testamente, ægtepagt, gældsbrev, fuldmagt, samejeoverenskomst, gavebrev eller samtykkeerklæring, vil sagsbehandlingen typisk foregå i ganske få skridt.  Herefter modtager du det endelige dokument klar til underskrift. Meget simpelt.   

FORDELE
  • Samme service som et fysisk møde
  • Mere effektiv og smidig sagsgang
  • Tidsbesparende for klient og advokat 
  • Advokatregningen bliver mindre og kendes på forhånd. 

Sådan gør du....

Oplys ønsker

Fortæl mig dine ønsker via e-mail eller over telefonen. Hvis jeg har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, indhenter jeg dem.

Udkast og tilretning

Du får fremsendt et udkast til dokument baseret på dine ønsker. Herefter tager vi en snak om dine spørgsmål og dine øsnker til tilføjelser.

Endeligt dokument

Du modtager herefter et endeligt dokument klar til underskrift(er). 

Medlem af Advokatsamfundet